Kinderen & jongeren

Rondom Huldenberg

netwerk voor integraal welzijn

Kinderen & jongeren

Ademen met kinderen en jongeren - Elke De Waele

 

Ademsessies zijn zeer geschikt voor kinderen en jongeren die handvaten willen om hun eigen emoties, problemen en belevingen een plek te geven zonder erover te hoeven praten. Ademen is voor kinderen een zeer toegankelijk instrument dat overal ingezet kan worden: in het dagelijks leven, thuis en op school. Met de ademhaling proberen we het lichaam zo te stimuleren tot een nieuwe balans. Het kind gaat zich beter in zijn vel voelen, zekerder… De lichamelijke signalen worden dan ook vaak minder of lossen soms helemaal op.

Enkele voorbeelden waar de ademhaling ondersteunend kan zijn:

·       (in)slaapproblemen, buikklachten, spijsverteringsproblemen

·       Hoofdpijn, gespannenheid, aanhoudende moeheid

·       Angsten, stress, overspoeld worden door emoties

Voor jonge kinderen (vanaf 6 jaar) worden de ademsessies steeds gecombineerd met spel, muziek en kinderYoga. Bij oudere kinderen worden de ademsessies gecombineerd met hartademen (hartcoherentie), lichaamsoefeningen en ontspanningstechnieken.

 

                                

                                   Ademgewijs

                                   elke@ademgewijs.be

        Vijverstraat 39

        3040 Sint-Agatha-Rode (Huldenberg)

        0497/61 08 34

 

 

 

 

Homeopathie  - Goedele De Nolf

 

Ik ben Goedele De Nolf, moeder van drie kinderen, Bio-Ingenieur van vooropleiding en sinds 15 jaar heb ik mijn roeping gevonden in de klassieke homeopathie. In de homeopathie kan ik mijn passie om te begrijpen en te doorgronden verbinden met mijn verlangen om te genezen. Mijn basisopleiding heb ik gevolgd aan het Centrum voor Klassieke Homeopathie in Leuven waar ik nu ook les geef en directrice ben.

 

Ik vind het boeiend om samen met een cliënt op zoek te gaan naar het patroon in een individeel ziekte- of klachtenverloop.

Indien nodig, kunnen we ook nagaan of er een overgenomen familiepatroon is. Hiervoor heb ik mij bekwaamd in familie-opstellingen aan de Educatieve academie in Berchem en bij vzw De Gulden Snede.

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsliga voor klassieke homeopaten (LHC). Als je aangesloten bent bij het Vlaams Neutraal Ziekenfonds of bij Partena kan je voor mijn consultaties een terugbetaling krijgen.

 

Hoe werk ik binnen Rondom Huldenberg?

Ik werk met elke cliënt heel individueel. Daarom neem ik voor een eerste consultatie ook voldoende tijd om het best passende middel te vinden. Na een maand kunnen we de reactie op het homeopathisch middel evalueren in een opvolg-afspraak.

 

Om te kijken naar je eigen familiesysteem en eventuele verstorende patronen, kan je een afspraak maken voor een individuele opstelling of een opstelling in groep.

 

 

                                   goedele.denolf@gmail.com   

                                   Rue Bogaerts 7

        1320 Hamme-Mille

        0484-432811 of 010-811614

 

 

 

 

 

Shiatsu - Sabrine Vandendriessche

 

Wil je meer bewust worden van jouw lichaam, jouw behoeften (wat wil ik en wat wil ik niet), omgaan met stress, spanningen (op fysiek, mentaal of emotioneel niveau) en de spanningen en emoties loslaten? Welke energiebanen dienen meer aandacht te krijgen? Wat heeft jouw lichaam nodig om diep te ontspannen zodat het zelfhelend vermogen optimaal kan functioneren? Kom ervaren hoe het voelt om opnieuw in een diep ontspannen lichaam te wonen.

 

Opnieuw leren en durven luisteren naar de wijsheid van jouw lichaam. Bewust worden van je eigen ademhaling en die dagelijks te gebruiken als tool om dichter bij jezelf te komen en in je kern te ZIJN. Van daaruit kan je bewust het leven kiezen en creëren dat je zelf wil!

 

Shiatsu, Stoelmassage, Healing, Stress & Emo release, Detox advies en water info sessies

 

Inner peace massage

info@innerpeacemassage.be

Italiëlaan 6A

3090 Overijse

0478 928 734